2013.05.10.
A DigitCam az ITOGEAR dollyk kizárólagos forgalmazója
Az ITOGEAR fotós és videós termékei profi minőséget nyújtanak hobbi áron

Budapest, 2013. május 10. - A DigitCam Kft. örömmel jelenti be, hogy a mai napon kizárólagos forgalmazóként megkezdte az ITOGEAR fotós és videós tartozékainak árusítását.

ITOGEAR Van- és RTR- DSLR mini dolly
Vége a remegős házivideók korának! Nincs többé akadozó svenkelés! Ha a házivideós műsorokban olyan sokat látott és örökké derülést okozó videóknál kicsit is igényesebb házivideókat szeretne készíteni, akkor a Van- és az RTR- DSLR mini dollyk ebben tökéletes partnerek.
Ha már energiát fektet videofelvételek készítésébe, hozza ki belőlük a legtöbbet, higgyék azt, hogy profi készítette!


ITOGEAR RTR- DSLR mini dolly


Rögzítse az állványfejet a mini dollyra, helyezze fényképezőgépét vagy kameráját az állványfejre, és már kezdődhet is a "forgatás"!

Egyenesvonalú mozgáshoz segédvonalak segítik a VAN- esetében a tengelyek, az RTR- esetén a tengelycsonkok pontos beállítását. Amennyiben a tengelyek (VAN-) vagy a kerekek (RTR-) nem pontosan párhuzamosak egymással, a mini dollyt kör alakú pályára állíthatjuk. A tengelyek/ kerekek által bezárt szög változtatásával változik a fordulókör is, így a felvétel tárgyával közelebbről vagy távolabbról dolgozhatunk.

Az ITOGEAR VAN- és RTR- mini dollyk elsőkként és egyedüliekként* a világon fel vannak készítve nagyobb, nehezebb optikák használatára is. Ilyen esetben az állványfejet nem az alaplemez szimmetriatengelyén, hanem a mellette található csavarhelyre rögzíthetjük, így optimális lesz a súlyelosztás, és megőrízhető az egyensúly.

Az ITOGEAR VAN- és RTR- mini dollyk szintén elsőkként és egyedüliekként* a világon lehetőséget nyújtanak miniállvány használatára is. Ekkor az alaplemez réseibe helyezett állványpozícionálók támasztják meg a miniállvány lábait. Ez a költséghatékony mód állványfej hiányában, kompakt fényképezőgépek és kisméretű kamerák használatakor ajánlott.

Az alaplemezen mindkét dolly esetében két kiegészítő csavarhely is található, amelyekbe videólámpát, vakut, kijelzőt vagy más fotós tartozékot rögzíthetünk. Az ipari minőségnek köszönhetően a csavarhelyeken a Van- 28kg, az RTR- 14kg terhelhetőségű, így felszerelésünk garantáltan biztonságban lesz.

ITOGEAR Van- DSLR mini dolly


Készítsen mozi minőségű 360 fokos videofelvételeket! Közeledjen a felvétel tárgyához zoomolás nélkül! A VAN- mini dolly 64mm, az RTR- mini dolly 70mm átmérőjű kerekei két helyen csapágyazottak, ezért a legapróbb mozdulat is vajpuha és zökkenőmentes.

A VAN- mini dollyval nagyon egyszerű az egyenesvonalú mozgás beállítása, az RTR- mini dolly önmaga körül is el tud fordulni. Bármelyik használatával profi hatás érhető el a videofelvételeken.

Az ITOGEAR DSLR mini dollykkal "új terepre gurulhat" a videózás területén!

Most bevezető áron 19.900Ft helyett 17.900 és 18.900Ft-ért!

* 2013. 02. 20-i állapot

VAN- mini dolly műszaki jellemzők
Alaplemez anyaga: acél
Legalacsonyabb állás: 20mm
Méretek: 240 x165 x 64 mm (hossz x szélesség x magasság)
Kerekek: 64 mm, poliuretán futófelület
Csapágyazás: kerekenként 2 db ISO 492 class 5 minőségű csapágy
Terhelhetőség: (állványfej-csavarhelyeken) 28kg
Tömeg: 1100g


RTR- mini dolly műszaki jellemzők
Alaplemez anyaga: acél
Legalacsonyabb állás: 23mm
Méretek: 270 x 250 x 70 mm (hossz x szélesség x magasság)
Kerekek: 70 mm, poliuretán futófelület
Csapágyazás: kerekenként 2 db ISO 492 class 5 minőségű csapágy
Terhelhetőség: (állványfej-csavarhelyeken) 14kg
Tömeg: 1900g

Az ITOGEAR-ről
Az ITOGEAR csapata tapasztalt fotósokból és videósokból áll, akik megfizethető árú, professzionális minőségű és munkabírású fotós és videós tartozékok tervezését és gyártását tűzték ki célul. Első, saját tervezésű és gyártású termékeik az ITOGEAR Van- és az ITOGEAR RTR- DSLR dolly.
Az ITOGEAR tartozékok magyar tervezésű, gyártású és kézi összeszerelésű termékek.

[ ITOGEAR Van- DSRL mini dolly adatlap ]

[ ITOGEAR RTR- DSRL mini dolly adatlap ]

[ Pixinfo: Itogear - kiskocsi videózáshoz ]


Top Termékek