Rólunk
Cégünk 1998-ban - nem sokkal a digitális fényképezőgépek megjelenése után - alakult és a mai napig 100% magyar tulajdonban van. A főbb fotós márkák, a FUJIFILM, NIKON, OLYMPUS, PANASONIC és SONY HIVATALOS DIGITÁLIS MINTABOLTJA.

Fő profilunk komplett, átfogó megoldások nyújtása a digitális fényképezés egész területén, a képrögzítéstől a fotók szoftveres feldolgozásán át az adatok archiválásáig.

Termékpalettánk tartalmazza többek között az otthoni, irodai és internetes alkalmazásra alkalmas kisebb képességű digitális fényképezőgépeket ugyanúgy, mint a félprofi / igényes hobbi, valamint profi feladatok (gyártási folyamatok képi dokumentálása, termékfotózás, címlapképek készítése) megvalósításához szükséges komolyabb teljesítményű megoldásokat, továbbá a képek azonnali, fotóminőségű megjelenítéséhez szükséges termo-szublimációs nyomtatókat is.

Széles termékskálánkkal és szolgáltatásainkkal - amelyeket folyamatosan bővítünk - azon vagyunk, hogy Ügyfeleink valamennyi igényére megoldást adjunk, biztosítva ezzel a magas színvonalú, teljes körű kiszolgálást.


A DigitCam működésének alappontjai:

Tapasztalt, gyakorlatias kollégák
Munkatársaink felhasználók, többségük DSLR gépet használ szabadidejében is.

Tesztelhető, kipróbálható termékek
Az üzletünkbe látogatók kipróbálhatják tesztkészülékeinket és gyakorlati kérdéseikre is választ kaphatnak.

Árpolitika
Napi rendszerességgel ellenőrizzük a hivatalos forgalmazók árait, hogy a lehető legkedvezőbb áron kínálhassuk termékeinket.

Árgarancia
Ez biztosítja az Ügyfeleinknek, hogy egy esetleges áremelkedés esetén is a megrendeléskori áron kapják meg a kiválasztott termékeket.
Árcsökkenés esetén a termék a számlázáskor érvényes kedvezőbb áron kerül értékesítésre.

Termékek hivatalos forrásból
Termékeink kizárólag hivatalos forrásból származnak, azokra a hivatalos magyar importőrök vállalják a jogszabályokban előírt és az esetleges azon túli garanciát, szolgáltatják a magyar nyelvű használati útmutatót.

Raktárkészlet
Készleteinket igyekszünk minél nagyobb szakértelemmel megválogatni, így termékeink nagy része raktárról azonnal megvásárolható. Egyéb esetekben gondoskodunk a termékek lehető legrövidebb időn belüli beszerzéséről.

Előrendelés
Weboldalunkon és üzleteinkben lehetőség van a még nem forgalmazott, de már bejelentett termékek előrendelésére. Az előrendelt termékeket Ügyfeleink a hivatalos forgalmazás megkezdésekor, vagy a lehető legrövidebb időn belül kaphatják kézhez. Természetesen az előrendelt termékekre is vonatkozik árgaranciánk.

Ingyenes* és gyors házhoz szállítás
Raktárról kapható termékeink már 24-48 órán belül átvehetők az ország egész területén
(*A házhoz szállítás részleteiért kérjük kattitnson ide).

Személyes ügyintézés
Munkatársaink a rendelésnél megadott telefonszámon egyeztetik Ügyfeleinkkel a rendelés paramétereit, a pontos és gyors kiszállítás érdekében.

Könnyű megközelíthetőség
Üzletünk központi helyen, közlekedési csomópont közvetlen közelében helyezkedik el. Szaküzletünk elérhetősége.

Barátságos környezet
Családos vásárlóink gyermekei részére gyereksarkot alakítottunk ki, hogy a szülők kellő figyelmet fordíthassanak a megfelelő termékek kiválasztására.

Üdvözlettel:
A DigitCam vezetősége

Üzletünk címe: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 21.

Adószám: 12679386-2-41
Cégjegyzékszám: CG-01-09-698145 (bejegyezte a Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság)