2015.06.01.
DSLR fényképezőgépek akciója!


Válassz 2015. június 1. és augusztus 31. között a promócióban részt vevő tükörreflexes fényképezőgépeink közül és egy gép vásárálása esetén (legfeljebb 3 gép vesz részt az akcióban) akár 25.000 Ft fix összeget visszakaphatsz a vásárlásod árából.

Promóció során kapható pénzvisszatérítés összege
D3300 | 13.000 Ft
D5300 | 13.000 Ft
D7100 | 25.000 Ft

A promócióban való részvétel menete
A promócióban azok vehetnek részt, akik 2015. június 1. és augusztus 31. között a Nikon Kft. által meghirdetett promócióban résztvevő termékeket a promócióban résztvevő partnereknél vásárolnak, majd a https://nikoneurope-hu.custhelp.com/app/utils/create_account linken vagy a nikon.hu weboldalon a Terméktámogatás/Terméktámogatási központ menüpontja alatt új fiókot hoznak létre, (vagy a már meglévő fiókban), ahol az újonnan vásárolt termékeket regisztrálják. Ezután egy visszaigazoló levél érkezik a megadott e-mail címre. Ha a visszaigazoló e-mailben valamilyen adat helytelen vagy hiányos (pl. banki adatok: bankszámlaszám, a bankszámlát vezető pénzintézet neve), akkor ezt a részvevő módosíthatja és kiegészítheti. A résztvevő az adatait,  a vásárlást igazoló számla másolatával (vásárlási blokk nem minősül igazoló iratnak) és a jótállási jegy másolatával együtt kell eljuttatnia a Nikon Kft. 1143 Budapest, Gizella út 51-57. szám alatti postacímére, vagy e-mailben elküldeni a penzvisszaterites@nikon.hu címre legkésőbb 2015. szeptember 30-ig (postai bélyegző dátuma).

Pénzvisszatérítés menete
A résztvevők a regisztrációjuk alapján garantált pénzvisszatérítést kapnak, amelyet a Nikon Kft. minden esetben a résztvevő által megadott magyarországi bankszámlaszámra teljesít forint átutalással a postai vagy elektronikus úton beérkezett regisztráció és a vásárlást igazoló számla és jótállási jegy másolatának kézhezvételét követő maximum 120 napon belül. Az adatok feldolgozása folyamatos, beérkezési sorrendben történik.

[ A pénzvisszatérítés hivatalos oldala és regisztráció ]
[ Tudnivalók | GYIK ]
[ ÁSZF ]

Top Termékek