2015.04.10.
-30% a professzionális Manfrotto oldaltáskákra és hátizsákokra
Válasszon az alábbi profi fotós hátizsákok vagy oldaltáskák közül és vigye haza 30%-kal olcsóbban!
Az akció Április 30-ig vagy a készlet erejéig tart.

Manfrotto Pro Light Bumblebee-220 PL hátizsák
A Pro Light Bumblebee-220 fotós hátizsák egy multi-funkciós professzionális hátizsák, amit arra terveztek, hogy optimális legyen viselni, rengeteg fotós felszerelés férjen el benne, és egy professzionális fotósnak a munka során felmerülő akár legapróbb igényeire is választ adjon. A hátizsák nagyon könnyű, de közben mégis kiemelten védi a benne rejlő eszközöket.
88.254 Ft helyett 61.900Ft

Manfrotto Pro Light Bug-203 PL hátizsák
A Pro Light Bug-203 PL extrém könnyű, kompakt és védő hátizsák. Több, mint egy egyszerű hordozó eszköz - ez egy fantasztikus munkaeszköz, ami akkor is társa, ha út közben néha nem tudja levenni a hátizsákot, de a jó felvételekhez a kamera mindig kéznél kell hogy legyen.
73.330 Ft helyett 51.900Ft

Manfrotto Pro Multi Pro 120 PL hátizsák
A Pro Light Multipro-120 PL hátizsák a fotográfusok álom-hátizsákja, amelyet többféle módon használhat a legjobb teljesítményért. Ezzel a professzionális, sokfunkciós, szuper-kompakt hátizsákkal választhat: hagyományosan elölről szeretne hozzáférni a felszereléshez, vagy alternatív módon oldalról esetleg a felső gyorsan nyitható rekeszben tartja a gépet. A zsebek okos tervezésének köszönhetően minden személyes vagy fotós tárgynak van helye, a nagy oldalsó zsebekben pedig könnyen elérhető az extra objektív vagy a vaku. A hátsó rész kibővíthető, így még több személyes tárgy helyezhető itt el.
65.468 Ft helyett 45.900Ft

Manfrotto Sling bag 30
A Sling 30 egy professzionális sling táska - hátizsákból egy mozdulattal átfordítható elöl horható, felül nyíló táskává. A gépe így minden fontos pillanatban kéznél lesz. Az oldaltáskák gyorsaságát ötvözi a hátizsákok kényelmével. A táskában pro fényképezőgép kit optikával, 2 extra optika, tablet, állvány és egyéb felszerelés fér el. A Manfrotto "CPS" technológiája (Camera Protection System) és a külső több rétegű Exo-tough anyag-konstrukció biztosítja a maximális védelmet.
34.675 Ft helyett 22.900Ft

Manfrotto Sling bag 50
A Sling Bag 50 egy professzionális sling táska, amiben pro fényképezőgép 70-200 optikával, 2-3 extra optika, tablet, állvány és egyéb felszerelés fér el. A hátizsák egyetlen mozdulattal előre fordítható, ahol az elöl lévő zsebből gyorsan, könnyen és biztonságosan előveheti gépét, ha szüksége van rá. Profi felhasználók igényeire tervezett extra belső védelemmel (CPS) és többrétegű külső ellenálló anyagszerkezettel.
44.587 Ft helyett 29.900Ft

Manfrotto Shoulder bag 40 oldaltáska
Inkább egy mobil iroda mint egy táska - minden elfér benne és könnyedén magunkkal vihetjük. A 40-es válltáska egy professzinális fotós táska, amit markolatos pro DSLR gépekhez terveztek 70-200-as optikával, 4 extra lencsével, pót gépvázzal, vakuval és 13"es laptoppal. A maximális védelmet a Manfrotto 2 szabadalma, a "CPS" technológia (Camera Protection System) és a külső több rétegű Exo-tough anyag-szerkezet biztosítja.
44.587 Ft helyett 29.900Ft

Manfrotto Shoulder bag 50 oldaltáska
Az 50-es oldaltáska a legnagyobb professzinális oldaltáska a Manfrotto kínálatában, amelyben elfér 2 kit markolattal, 6-7 optika, 1-2 vaku stb. Extra védelemről a Manfrotto saját szabadalmai: a CPS (Camera Protection System) és a többrétegű anyagszerkezetű Exo-tough gondoskodik.
49.535 Ft helyett 32.900Ft

Hogyan kaphat 5 év garanciát termékére?
A Manfrotto termékekre hivatalosan 2 év garancia jár (Standard Garancia, a magyar jogszabályoknak megfelelően), amely biztosítja, hogy a termékek a használatnak megfelelnek és nincsen gyártási hibájuk. Azonban a Manfrotto hisz termékei kiemelkedő minőségében, ezért a megszokottnál sokkal hosszabb ideig vállalja termékeire a garanciát: ez a "Kiterjesztett Garancia"

A Kiterjesztett Garanciát bárki igénybe veheti, aki a Manfrotto.com oldalon regisztálja az általa vásárolt Manfrotto terméket : http://warranty.manfrotto.com/ A regisztálás pár percet vesz igénybe, és segít a Manfrottonak, hogy a termékek kiemelkedő minőségét megtartsa. A kiterjesztett garancia időtartama termékenként eltérő: a Manfrotto pro fotós táskák esetében a garancia 5 évre terjeszthető ki.
Termék-regisztrálás: warranty.manfrotto.com

Top Termékek