2014.07.30.
Újdonságok és akciók augusztus 6-án


2014. augusztus 6-án 12:00-19:00 óra között akciókkal és újdonságokkal teli Samsung és Soul by Ludacris bemutató napot tartunk 1054. Budapest, Kálmán Imre utca 21. alatt található üzletünkben! ( kattintson ide a megközelíthetőségek megtekintéséhez )

Először találkozhatnak nálunk a Samsunggal, és ennek örömére rögtön újdonsággal nyit, illetve először lesz itt a Soul is.

Lesz Samsung tesztelni való bőséggel! Az elsők között próbálhatja ki nálunk az új nyolcmagos Samsung csúcstabletet, a Galaxy Tab S-t-et, és itt lesz a fotósoknak szánt csúcsmobil, a Galaxy K Zoom is.

Természetesen a hangsúly a fotózáson van, így kipróbálható lesz minden Samsung NX cserélhető objektíves fényképezőgép, illetve itt lesznek az NX objektívek is.

A kompaktok iránt érdeklődők sem maradnak hoppon, lesz a portrémarkolatos csúcsbridzs, a Samsung WB2200Fis.A Soul by Ludacris fül és fejhallgatói kiemelkedő minőséget nyújtanak a zenerajongók számára, legyen szó rock, pop, hip hop vagy akár klasszikus zenéről.
Hozd el a "zenelejátszódat" és próbáld ki a Soul minőséget!

Nyerjen Samsung ST73 fényképezőgépet!
Minden boltunkba látogató egy rövid és egyszerű kvízlapot kap. Az azt helyesen kitöltők között Samsung ST73 kompakt fényképezőgépet sorsolunk ki.

Akcióink a bemutató nap alkalmából
- A Samsung akció részleteiért kérjük kattintson ide!
- Soul SL100 fejhallgató akciós áron csak 9.900Ft


Izgalmas bemutató nappal várja az érdeklődőket a Samsung és a Soul by Ludacris... ezt a napot ne hagyja ki!!!Top Termékek