2014.05.07.
Új gyártó kínálatunkban!
A DigitCam Kft. örömmel jelenti be, hogy újabb, minőségi termékeket gyártó cég kínálatának forgalmazásába kezdett.

A Siruiról
" A legmagasabb minőség – minden nap ezt a feladatot állítjuk magunk elé a tervezéstől a késztermékig. Az a SIRUI filozófiája, hogy a fotózás szerelmeseitől a profi fotósokig mindenki igényeinek megfeleljen.

A SIRUI fotófelszerelés üzletágat 2001-ben alapították. A precíziós gyártósor és szerszámok folyamatos fejlesztésének, a magasan képzett és motivált tervező, és mérnökcsoportnak köszönhetően a SIRUI márka mára a piac meghatározó szereplőjévé vált.

A SIRUI 2007-ben teljesítette az ISO9001/ISO14001 minőségi tesztet, és megkapta a tanúsítványokat. A minőség és teljesítmény iránti elkötelezettség eredményeként a SIRUI az egyik legkedveltebb márkák egyikévé vált.

A SIRUI termékek a legnagyobb odafigyeléssel és pontossággal készülnek a High-Tech felszereltségű gyárunkban. Azt a célt helyeztük magunk elé, hogy a magas minőségi előírásokat folyamatosan tartjuk, és lehetőség szerint túlszárnyaljuk. Ezért nem jelent kockázatot számunkra a hosszított gyártói garancia biztosítása. Minden termékre, amely a SIRUI garancia plakettet viseli, arra a vásárlási dátumtól számított 6 év gyártói garanciát vállal a SIRUI.

Különböző elismert fotómagazinoknál tudtak az állványaik mint például az M-3004X; M-3204X; M-3205X; N-1004X; N2204X; T-2204X és R3203 az összehasonlító tesztekben tesztgyőzelmet elérni neves állványgyártók termékeivel szemben. "

A Sirui számos igen jó ár/érték arányú aluminium vagy karbon tripodja és monopodja, illetve gömbfeje is azonnal átvehető üzletünkben.

A termékek minőségét importőri háttér és 6 ÉV HIVATALOS garancia szavatolja.


Sirui termékek raktárról
[ Sirui tripodok ]
[ Sirui monopodok ]
[ Sirui állványfej ]

Top Termékek