2013.11.20.
Különleges bemutató nap november 27-én szerdán


Ha speciális bemutató nap, akkor most SZERDA! November 27-én 12 órától sok szeretettel várunk minden kedves érdekődőt egy speciális Nikon bemutató napra Kálmán Imre utcai üzletünkbe. Ezen a napon a hangsúly az előadón lesz!
Azon túl, hogy látogatóink tesztelnek (és maguk is kipróbálhatják a bemutatón látottakat), a Nikon Magyarország munkatársa komoly összehasonlítást végez két kategória, a DSLR és a MILC (cserélhető objektíves, tükörnélküli kompakt) fényképezőgépei között, kihanghsúlyozva azokat a tulajdonságokat, amelyek alapján a bizonytalanok dönthetnek, hogy melyik kategória szolgálja ki jobban igényeiket.

Mi van túlmisztikálva, mi valós? Tényleg a méret a lényeg? Alkalmas a MILC profi képek készítésére? Szab a kisebb érzékelő határt? Ha van, akkor hol van az a határ? Hány megapixel kell egy tökéletes kép előhívásához? A DSLR a profi, a MILC csak kezdő? Ugyanolyan a Full HD videó mindkét esetben? ... stb.

Számos kérdés merül fel a "bizonytalanok" részéről, ami megnehezíti a helyes döntés meghozatalát. A mindenre kiterjedő bemutató(k) alkalmával eloszlatjuk a tévhiteket, példákon keresztül obejektíven összhasonlítjuk a kategóriákat és választ kap a kérdéseire.

Kipróbálhatók lesznek a Nikon DSLR és Nikon 1 fényképezőgépei, illetve a különböző objektívek is.

A nap vendége a JVC Pro lesz!
Kipróbálhatók lesznek a JVC Pro kamerái közül a nagy sebességű felvételre képes GC-PX100 (akár 100-500 kép/mp lassított felvétel), a profi GY-HM150E és GY-HM70E, illetve a konzumer felső kategóriás GZ-VX815 és GZ-EX515.

Ezt nem hagyhatja ki! Izgalmas bemutató nap a DigitCamnél!


A bemutatásra kerülő kiemelt termékek

[ Nikon D5300 ]
[ Nikon D5300 bemutató ]

[ Nikon D3200 ]
[ Nikon D3200 bemutató ]

[ Nikon 1 AW1 ]
[ Nikon 1 AW1 bemutató ]

[ Nikon 1 J3 ]

[ JVC Everio GC-PX100 ]

[ JVC GY-HM150E és GY-HM70E ]

[ JVC Everio GZ-VX815 ]

[ JVC Everio GZ-EX515 ]

Top Termékek