2018.04.18.
Fergeteges Olympus és Manfrotto bemutató nap május 3-án
Olympus & Manfrotto ON Tour 2018 első állomás: DigitCam
Május 3-án 11:00-től 18:00 óráig izgalmas Olympus-Manfrotto bemutató napra várjuk az érdeklődőket a DigitCam üzletébe!

Ha az újdonságok érdeklik, akkor az új PEN E-PL9-es fényképezőgépet, és a 17mm f/1.2 Pro és 45mm f/1.2 Pro nagy fényerejű objektívek várják a tesztelésre éheseket.

Senki nem fog unatkozni, mert itt lesz minden, ami az Olympusnál számít. Jöjjön el és próbálja ki az Olympus MILC fényképezőgépeit és objektívjeit! Itt lesznek az Olympus PEN fényképezőgépek, pl. a PEN-F vagy az OM-D E-M5 II.
Természetesen itt lesznek az objektívek is, mint pl. a M.Zuiko ED 300mm 1:4 IS PRO-t.

Regisztráljon, ha nyerni akar!
Az üzletünkbe látogató, regisztrálók közül kisorsolunk 3db DSLR, valamint 3db MILC felhasználót, akik részt vehetnek egy wide life photo workshopon.

Jöjjön el, ha nyerni akar!
Fantasztikus nyereményjátékkal is készültünk!
Nem kell mást tennie, csak a helyszínek valamelyikén készült fotót feltölteni a közösségi oldalakra és megjelölni rajta minket, hogy aztán ki tudjuk sorsolni a nyerteseket a pályázók közül.

Facebook, Instagram: Fontos, hogy a feltöltött képnél használni kell a #OMONTOUR2018 hashtaget, mert csak így lehet részt venni a nyereményjátékban. (Itt fontos, hogy a bejegyzésed „nyilvános” legyen, hiszen csak így láthatjuk majd!)


Az Olympus & Manfrotto ON Tour 2018 regisztrálói között kisorsolásra kerül egy E-M10 II fényképezőgép kit, egy értékes Manfrotto Befree Advanced piros állvány, gömbfejjel. A Faceboom és Instagram játék résztvevői között egy lympus 10x50 DPS-I távcsővet, egy Manfrotto Advanced Pixi messenger szürke válltáskát és Olympus ajándékcsomagokat sorsolnak ki.

Akciók
A helyszíneken minden résztvevő egy 10% (Olympus) és 20% (Manfrotto) kedvezményt biztosító kupont kap ajándékba, amit bármilyen Olympus és Manfrotto termékre beválthat az adott üzletben július 15-ig.

Linkek
[ REGISZTRÁCIÓ ]
[ Részletes információ ]


Top Termékek