2017.04.24.
Manfrotto állvány, hátizsák és mobiltartozék akciók


055 sorozatú állvány akció
A 055 a Manfrotto legnépszerűbb állványa a pro fotósok és videósok körében. Rendkívül sokoldalú, megbízható és stabil, igazi klasszikus.
Az akció keretében -20% kedvezménnyel vásárolható meg június 30-ig.
Az akciós állványokért kattintson ide >>
Nilox akciókamera ajándékba
A Manfrotto Off road Stunt akciókamera/CSC-hátizsák a tökéletes társ túráidon és kalandjaidban. A kivehető belső védőzsebeknek köszönhetően akár 3 akciókamerát vagy kompakt rendszerkamerát szállíthatsz vele. Nem kell aggódnod a felszerelésedért az izgalmas kalandok során: a táskának merev védőburkolata van az összes törékeny tárgyhoz. Az egyik vállpánton és a háton lévő dedikált GoPro rögzítővel több nézőpontból készíthetsz felvételeket.

Az akció ideje alatt a Manfrotto Off Road Stunt Backpack hátizsák mellé Nilox F mini akciókamerát adunk ajándékba!
Az akciós hátizsákokért kattintson ide >>
Mobiltartozék akció
A Compact Xtreme az első Selfiebot melyet monopoddá alakíthatunk. Tökéletes választás MILC kamera tulajdonosoknak, akik egy megbízható, könnyű és használatra kész eszköz után kutatnak. A Manfrotto Compact Xtreme 4 szekciós konstrukciója alumínium és adapto ötvözetéből készült. 1 menettel rendelkezik mind az alján, mind a tetején. A monopod konfiguráció egy gumi talppal érkezik, így biztosítva a stabilitást bármely felületen. A gömbfej újra pozícionálásával könnyen válthatunk a két felhasználási mód között.

Az akció keretében -30% kedvezménnyel vásárolható meg június 30-ig.
Az akciós monopodért kattintson ide >>


Top Termékek