2017.04.15.
Olympus és Manfrotto bemutató nap május 4-én


Olympus & Manfrotto ON Tour 2017
Május 4-én 11:00-től 18:00 óráig izgalmas Olympus-Manfrotto bemutató napra várjuk az érdeklődőket a DigitCam üzletébe!

Jöjjön el és próbálja ki az Olympus MILC fényképezőgépeit és objektívjeit! Itt lesznek az Olympus PEN fényképezőgépek, pl. a PEN-F vagy az OM-D E-M5 II.
Természetesen itt lesznek az objektívek is, mint pl. a M.Zuiko ED 300mm 1:4 IS PRO-t.

Jöjjön el, ha nyerni akar!
Fantasztikus nyereményjátékkal is készültünk!
Nem kell mást tennie, csak a helyszínek valamelyikén készült fotót feltölteni a közösségi oldalakra és megjelölni rajta minket, hogy aztán ki tudjuk sorsolni a nyerteseket a pályázók közül.

Facebook, Instagram: Fontos, hogy a feltöltött képnél használni kell a #OMONTOUR2017 hashtaget, mert csak így lehet részt venni a nyereményjátékban.

További információ és játékszabályzat hamarosan!

Az Olympus & Manfrotto ON Tour 2017 résztvevői között kisorsolásra kerül egy E-M10 II fényképezőgép kit, egy Tough TG-4 strapakompakt, egy 10x50 DPS-I távcső, egy értékes Manfrotto BeFree One utazó állvány (MKBFR1A4B-BH), egy Manfrotto Advanced Travel Hátizsák (MB MA-BP-TRV), egy 75cm-es Arany/fehér reflektor (LL LR3041) és Olympus ajándékcsomagok is.

Akciók
A helyszíneken minden résztvevő egy 10% (Olympus) és 20% (Manfrotto) kedvezményt biztosító kupont kap ajándékba, amit bármilyen Olympus és Manfrotto termékre beválthat az adott üzletben július 15-ig.

Linkek
[ REGISZTRÁCIÓ ]
[ teddpróbára.hu ]


Top Termékek