2016.10.20.
Lumix G cserélhető objektíves fényképezőgépek akciós áron
Panasonic Lumix G cserélhető objektíves fényképezőgépek akciós áron!

Az akcióban részt vevő termékek
- Lumix GF7KEG
- Lumix GX80EG | 4K UHD
- Lumix GX80WEG | 4K UHD
- Lumix GX8KEG | 4K UHD
- Lumix GX8HEG | 4K UHD
- Lumix GX8AEG-K | 4K UHD
- Lumix GH4EG | 4K UHD
- Lumix GH4HEG | 4K UHD
- Lumix GH4RE | 4K UHD

FONTOS INFORMÁCIÓ
Az akció minden megvásárolt és megrendelt akcióban szereplő termékre vonatkozik!


A 4K UHD
A Full HD felbontás négyszerese kitűnő képminőséget ígér, de ez nem minden.
A 4K felbontás másik kiemelkedő jellemzoi az izgalmas szerkesztési lehetőségek. A 4K képekből full HD felbontású részek vághatók ki, így egyetlen felvételen belül megvalósítható a zoomolás és az úsztatás.

A 4K fényképezési funkcióval 8 megapixeles felbontással egyenértékű állóképek rögzíthetők a 4K videókból. Ezzel a funkcióval nagy felbontású képek vághatók ki egyszerűen, önálló képkockaként. Ráadásul az új 4K fényképezési üzemmóddal egyszerűen a fényképezéshez optimális paraméterre állíthatók a rögzítési beállítások.


4K fényképezés
A 4K fényképezési funkció közelebbrőlA 4K fényképezési funkció a fényképezés Panasonic által javasolt új módja. Arra ösztönöz, hogy a pillanat varázsát megörökítő nagy felbontású 4K fényképet a 4K videó megjelölt képkockájának kivágásával állítsa elő. A 4K fényképezési módban könnyebb 4K felbontású fényképet készíteni*. A 4K fényképezési mód kiválasztása után a készülék automatikusan a fényképezéshez optimális értékre állítja a formátumot, képminőséget és a fényerőt.

A 4K fényképezési móddal soha nem marad le a tökéletes pillanatról
A 4K fényképezési mód kiválasztása után a készülék automatikusan a fényképezéshez optimális értékre állítja a formátumot, képminőséget és a fényerőt. Ebben a módban néhány kényelmi funkció is elérhető a 4K fényképezéshez.


Post Focus funkció
A felhasználók a kész kép megtekintését követően kiválaszthatják, hogy annak mely részét szeretnék beélesíteni, majd a képernyő egyetlen megérintésével elvégezhetik az élesítést. A nemrégiben bemutatott 4K Photo technológián alapuló funkció korábban elérhetetlen alkotói szabadságot kínál - neki köszönhetően a felhasználókat többé nem kínozzák az életlen képek.A Post Focus funkció mögött a Venus Engine processzor nyújtotta 4K felbontású, minőségi képfeldolgozással kombinált DFD (Depth From Defocus) technológia kínálta gyors és pontos élesítés áll. A 4K felbontású kép (3840 x 2160 pixel) másodpercenkénti 30 felvételből áll, miközben a rendszer a felvétel 49 különböző pontján élesít.

A Post Focus funkció vezérlése egyszerű és intuitív. A kép visszanézésekor a felhasználó megérinti a beélesíteni kívánt területet, és a rendszer előkeresi a memóriájából az éppen erre a síkra élesített felvételt. Ez önálló fényképként kerül elmentésre.


Köszönjük, hogy Panasonic terméket vásárol!


Top Termékek