2016.04.27.
Digitális fényképezőgépek megjelenése, szállítása
Késedelmet szenved egyes új digitális fényképezőgépek bevezetése
TOKYO- A Nikon Corporation a mai napon bejelentette, hogy az új Nikon kompakt fényképezőgépek, a COOLPIX A300 és B500 2016 májusában, a COOLPIX A900 és B700 fényképezőgépek pedig 2016. júliusban lesznek elérhetőek, mivel ezen termékek szoftvereinek fejlesztései több időt igényelnek. Eredetileg, a tavaszi bejelentés alapján, az új COOLPIX fényképezőgépek bevezetését áprilisra tervezték.

A Nikon DL18-50 f/1.8-2.8, DL24-85 f/1.8-2.8, és DL24-500 f/2.8-5.6 prémium kompakt fényképezőgépek megjelenése a korábban tervezett 2016. június helyett későbbi időpontra tolódik a fényképezőgépbe épített képfeldolgozó processzor fejlesztése miatt. A fényképezőgépek új bevezetési időpontja még nem ismert. Amennyiben döntés született erről, azonnal bejelentésre kerül.

A 2016-os Kumamoto földrengés hatásai
Egyes Nikon termékek- mint például digitális fényképezőgépek cserélhető objektívekkel vagy kompakt digitális fényképezőgépek,a fent említett termékek is- részegységeinek beszállítói jelentős károkat szenvedtek az április 14-i Kumamoto prefektúrában bekövetkezett sorozatos földrengésekben és ez sajnos elkerülhetetlenül hatást gyakorol gyártásunkra és beszállításainkra. Nikon Tokyo jelenleg vizsgálja a földrengés okozta károkat és hamarosan további részleteket fog közölni.

A késedelmekért elnézést kérünk vevőinktől, üzleti partnereinktől és azoktól, akik e termékeink iránt érdeklődnek. Minden erőfeszítésünkkel azon vagyunk, hogy ezek a termékek minél hamarabb megjelenhessenek a tőlünk megszokott minőségben és színvonalon.

Top Termékek